Ylakuva
Etusivu
Kuljettaja
Kalusto
Kisakertomukset
Kuvagalleria
Videot
Linkit
Menossa mukana
Facebook
Yhteystiedot

Botniaring 16-18.5.2014

Lauantai

Nyt on kisakausi avattu Jurvan Botniaringillä! Kuljettajia hienosti mukana 33. Perjantain vapaat harjoitukset meni ranneruosteita poistellessa ja autoon säätöjä etsiessä. Muuten kaikki tuntui pitkän talven jälkeen toimivan hyvin, mutta auto aliohjasi kahdessa mutkassa todella reilusti, enkä löytänyt ongelmaan koko päivänä ratkaisua.

Aika-Ajot
Aika-ajot taas kerran penkin alle. Ruutuun 24.

Lähtö 1
Kisa meinasi loppua jo ensimmäisen 100 m jälkeen kun olin ohittamassa lähtökiihdytyksessä edellä olevaa. Ohitus tilanteessa renkaat osuivat yhteen ja minun auto hyppäsi melkoisen loikan keskelle rataa poikittain. Olin jo varma että takaa tulevat osuvat poikittain olevan auton kylkeen, mutta onneksi kuskit olivat hereillä ja saivat vältettyä osuman. Keräilin siinä sitten itseni ja lähdin takaa-ajoon Botniaringin suoran mitan muiden perässä. Sain kuitenkin hyvän vauhdin päälle ja nousin loppujen lopuksi sijalle 21. Masters 5.

Lähtö 2
Matkaan ruudusta 21. Kisa oli tosi kovaa, mutta rehtiä taistelua. Maalissa 14. Masters 2.

Sunnuntai

Warm-Uppiin löysin säätöihin sen puuttuvan palasen ja auto alkoi toimia kunnolla, sain nipistettyä omasta parhaasta ajasta sekunnin! Ollen 12. nopein.

Lähtö 3
Tästä ei paljon ole kerrottavaa, moottorista rupesi olemaan puhti pois. Suorilla tuntui kun olisi ajanut tervassa, ohi ei päässyt edes imusta. Kisan sijoitus 22. Masters 2.

Kivaa oli!